Un estudi a escala humana

Socis qualificats

Solucions clau en mà

Aboqui assurer lliurament i pressupost especial cronometrada

Ludicat Studio té nombroses habilitats internes, i sap Comper de socis de qualitat per complementar i assegurar un servei òptim i de clau en mà.

La nostra activitat principal és el disseny i implementació d'aplicacions empresarials a gran escala per a la web, així com per a clients B2B i B2C.

El nostre equip té una àmplia experiència en els llocs i aplicacions amb gran audiència i baixa latència infratructure, de manera que estar segur que construirem per a vostè una plataforma fiable i duradora, així com un elegant vituelle aparador.

Consulting

Els nostres experts estan al seu costat per analitzar les seves necessitats, l'ajuden a escriure les seves especificacions, i donar suport al seu equip durant les fases del seu projecte

Responsive

Un dia en les tecnologies mòbils, estem en condicions d'oferir llocs webapp optimitzats per a l'ús del mòbil en simbiosi amb el món d'avui.

Applicatif

Sigui quina sigui la mida del seu projecte tenim una solució. El nostre equip està qualificat i capacitat per dur a terme l'aplicació factible fins i tot en entorns d'alt trànsit.

Référencement

Otimiser seva adquisició costa gràcies al SEO, millorem la qualitat de les seves visites amb una selecció de l'estratègia SEO provada.

Les últimes tecnologies web

A la seva disposició

En un entorn fiable i masteritzat

Idiomes, Frameworks, CMS ...

Tenim una multitud d'eines fiables i tenen un servei de hosting a servidors d'alta disponibilitat dedicats a punt per entrar en acció al seu senyal.

Heus aquí una mostra de les nostres habilitats:

Una idea, una necessitat, un projecte?

Contacti amb nosaltres ara

L'estimació és gratis

+
Logo